Corona maatregelen Clubs in de App.
donderdag 24 september 2020 - 17:00

Corona maatregelen Clubs in de App.

De geldende corona maatregelen zijn tegenwoordig te vinden in de Wedstrijdzaken en Voetbal.nl app. In beide apps is onder de wedstrijddetails een gele balk te vinden. Klik hierop en je wordt doorgestuurd naar de corona informatie van de thuisvereniging. Doe dit voor je vertrekt zodat je op de hoogte bent van de geldende regels.

Mocht je de Voetbal.nl app niet op je telefoon hebben staan kan je deze downloaden in de app of play store van je telefoon.

Na het installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij VV Dongen in de ledenadministratie bekend bent.
  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg ervoor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij VV Dongen bekend bent.
  3. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is dan al gemaakt.

Heb je meerdere kinderen bij VV Dongen en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van VV Dongen? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".