kantine dicht en geen publiek
maandag 28 september 2020 - 19:41

Balen zeg!

Premier Rutte kondigde maandagavond 28 september aan dat de sportkantines dicht gaan en geen publiek meer aan de kant van de amateurwedstrijden. De Biezen dus dicht voor iedereen behalve de sporters, trainers en staf.

Wij bij vvDongen begrijpen het besluit en waren al bang voor deze aankondiging. Ook wij zien dat ondanks alle maatregelen die we hadden genomen er nog altijd mensen zijn die het erg moeilijk vinden zich te houden aan de aangegeven protocollen. We hebben het tenslotte aan ons zelf te danken. Het virus is alleen te bestrijden als we weten te voorkomen dat het zich kan verspreiden.

Het is voor ons als vereniging een erg groot probleem. Los van alle financiele consequenties geeft het ook sportief een enorme dreun. Aankomend weekend stond de derby tegen Olympia op het programma op zaterdag en zagen we uit naar de wedstrijd op zondag tegen Gemert na de nipte nederlaag tegen Hercules.

Laten we hopen dat het inderdaad maar drie weken gaat duren anders weten niet wat de impact zal zijn in de amateur voetbalwereld. Het wordt er niet leuker op maar zullen het met elkaar moeten klaren!!