Corona maatregelen VV Dongen 28 sept
woensdag 30 september 2020 - 18:22

Zie bijgaand bestand rechtsboven op deze pagina.

Bericht voor leden vv Dongen,

Maandag 28 september jl. heeft het kabinet verscherpte landelijke maatregelen afgekondigd in verband met COVID19. Maatregelen die ervoor moeten zorgen dat we samen corona weer onder controle krijgen. De maatregelen zijn ook van invloed op het voetbal. Vandaar dat we jullie middels dit bericht willen informeren wat de gevolgen van de afgekondigde maatregelen voor vv Dongen zijn.

Vanaf heden gelden de volgende regels:

· De kantine is tot nader bericht gesloten. Alleen de kleine bestuurskamer is open voor ontvangst van scheidsrechters en bezoekende teams.

· Toeschouwers zijn voorlopig niet toegestaan op ons sportpark “De Biezen”. Uiteraard zijn directe begeleiders van bezoekende teams wel welkom.

· Teams en begeleiders van bezoekende teams dienen zich vooraf aan te melden via wedstrijdzaken@vvdongen.

· Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding (zij mogen dus blijven kijken naar de wedstrijd).

· Kleedruimte blijven beschikbaar voor om te kleden en te douchen. Voor spelers van 18 jaar en ouder geldt: maximaal 8 personen in kleedruimte en houdt 1,5 meter afstand.

· Spelers die klaar zijn met hun eigen training/wedstrijd worden gezien als toeschouwers en dienen het complex z.s.m. te verlaten.

· Ben je 18 jaar of ouder: registreer je middels de QR code bij het sportpark.

· Je bent alleen welkom op het complex tijdens je training/wedstrijd moment.

Tot slot:

Met deze maatregelen zijn wij ervan overtuigd dat wij een veilige trainings- en wedstrijd omgeving creëren zodat we in deze periode toch kunnen blijven genieten van onze sport.

Helaas zullen we het voorlopig moeten doen zonder de derde helft. Wij hopen dat we over drie weken weer volledig ons sportpark kunnen benutten. Weliswaar binnen de gestelde regels m.b.t. COVID19.

Namens het bestuur, met sportieve groeten,

John-Paul Verkooijen
Voorzitter vv Dongen