vvDongen feliciteert Verharen en Wijnen
vrijdag 9 oktober 2020 - 19:11

,,Gefeliciteerd met deze mijlpaal namens de VV Dongen!”

Sponsor Autobedrijf Verharen & Wijnen viert zilveren jubileum

Vele jaren voordat zij officieel begonnen met hun garagebedrijf, 26 juli 1995, sleutelden Aby Verharen en Pieter Wijnen al aan alles wat kon rijden. Zij begonnen in de Lage Ham. ,, Achter in de loods van mijn vader,” vertelt Aby. En juist in die hoek woonde de ondernemersfamilie Verharen. Opa Verharen had daar zijn haarwasserij en vader Ad had, zoals geschreven, daar voorheen zijn bedrijf. Ook Pieter Wijnen komt uit een ondernemersfamilie. Dat beide heren later nog eens zwagers zouden worden en daarbij nog eens samen een bedrijf zouden gaan opstarten, is het mooiste wat hun is overkomen! En nu 25 jaar later staat daar aan De Slof 3, sinds 2005, een prachtig bedrijf met zeven medewerkers. Eigenlijk kun je er niet om heen: je rijdt vanaf de rotonde, de eerste vanuit Dongen of de derde vanuit Oosterhout, het industrieterrein op en je ziet de opvallende punt, de showroom van Verharen & Wijnen, voor je opdoemen.

Volop autoservice van A tot Z, Carprof volgens garageformule, Kentekenloket (overschrijven kentekens) en i.s.m. All-Rent verhuur van auto’s en bussen (gemakkelijk bij verhuizingen!). En last but not least: in 2020, vanwege het 25-jarig bestaan: Apk-keuring gratis!

Aby Verharen legt uit waarom juist Verharen & Wijnen een goede keuze is.

Carprof garage.

,,Bij ons kun je met alle merken auto’s en bedrijfswagens terecht voor onderhoud. Ook voor in – en verkoop van auto’s.  Onze monteurs worden regelmatig op cursus gestuurd. Nu is elektrisch rijden in opkomst, dus moeten we daarop inspelen.”  Naast het onderhoud van particuliere auto’s en bussen, is Verharen & Wijnen onlangs gecertificeerd als Carprof garage. ,,Dat wil zeggen dat wij een all-round vakgarage zijn. Dus mogen en kunnen wij ook auto’s van leasebedrijven in onderhoud nemen. Een drietal leasebedrijven houdt het onderhoud aan zichzelf. Dus informeer eens naar de mogelijkheid voor uw lease-auto.”

Uniek voor Dongen: Auto en Bus verhuur.

,,In samenwerking met All-Rent.nl verhuren wij luxe auto’s en bussen tot 3500 kg. Deze bussen zijn ideaal als je moet verhuizen. De luxe auto ’s, van klein tot groot, daar wordt veel gebruik van gemaakt door bedrijven, o.a. op Tichelrijt en in Tilburg, die tijdelijk vervoer nodig hebben.”

Zoek je nog een job als automonteur?

Aby Verharen en Pieter Wijnen hebben hun taken intern verdeeld. Aby houdt de garage draaiende en doet daarnaast de in- en verkoop van personenauto ‘s,  Pieter heef als hoofdzaak de in- en verkoop van bedrijfswagens. Aby is binnen de VV Dongen geen onbekende. Hij zet zich binnen de voetbalclub ook in als lid van de sponsorcommissie. ,,Dus als u uw bedrijfswagens of luxe auto’s bij ons in onderhoud hebt, vraag eens wat de sponsormogelijkheden zijn binnen de voetbalclub Dongen. Tot slot: zoek je nog een job als automonteur? Schroom niet de telefoon te pakken of te mailen.”

Voor meer informatie en openingstijden: www.verharen-wijnen.nl

Of mail: info@verharen-wijnen.nl