Pasfoto op digitale spelerspas en de app Voetbal.nl.
maandag 12 oktober 2020 - 13:44

Van de KNVB ontvingen wij onderstaande belangrijke mededeling voor alle voetballende leden van o.a. vv Dongen.
Het advies is om jouw app te checken of er een correcte en recente pasfoto op jouw app Voetbal.nl staat. Als dit geen foto op het formaat pasfoto is met duidelijke gezichtsherkenning voor de scheidsrechter, dan moet je die snel vervangen. Anders loop je het risico dat de scheidsrechter jou geen toestemming geeft om uit te komen in een wedstrijd.

Als het niet lukt om een nieuwe foto op de app Voetbal.nl te zetten, dan kan je de pasfoto als JPEG file opsturen naar ledenadministratie@vvdongen.nl

Het bericht van de KNVB luidt:
Belangrijk voor alle veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder, is dat zij een correcte pasfoto in de app hebben. Tot en met 31 oktober kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen via de Voetbal.nl-app of de KNVB Wedstrijdzaken-app. Een teammanager kan via de Wedstrijdzaken-app de foto’s van alle teamleden wijzigen.

Bouke Derks
Ledenadministratie vv Dongen