Jeugd wel trainen, geen wedstrijden meer
woensdag 14 oktober 2020 - 08:43

Beste leden van vvDongen,

Het bestuur van vvDongen heeft kennisgenomen van de nieuwe coronamaatregelen, welke dinsdag de 13e om 19:00 uur tijdens de persconferentie werden meegedeeld.

Het zal u niet ontgaan zijn maar het coronavirus verspreid zich snel en de besmettingen nemen toe. Een gedeeltelijke lockdown is daarom noodzakelijk.
Als we ons samen aan de basisregels en maatregelen houden, kunnen we corona onder controle krijgen en dat is de reden dat we deze beslissingen begrijpen.

De extra nieuwe maatregelen van de overheid om het coronavirus in te dammen hebben ook grote gevolgen voor het amateurvoetbal, dus ook voor ons vvDongen.

Extra maatregelen per 14-10-2020, 22.00 uur.

• Geen trainingen en geen wedstrijden meer voor onze seniorenelftallen.
  • De jeugd tot 18 jaar mag wel blijven trainen, maar ook voor hen geldt dat de competities voorlopig worden stilgelegd. Onderlinge wedstrijden met teams tot 18 jaar van eigen club is toegestaan in goed oveleg met wedstrijdsecretaris.
  • Naast de sportkantines zijn nu ook douches en kleedkamers gesloten. Dus omkleden thuis.
  • Ouders blijven buiten de poort en blijven niet voor de poort samenstaan.

De nieuwe maatregelen gelden voor de aankomende vier weken. Na twee weken wordt de situatie geëvalueerd. Laten we hopen dat er dan een verandering in de cijfers zal optreden.

We balen hier enorm van maar begrijpen dat er iets moet gebeuren. We nemen aan dat iedereen dat wel begrijpt maar veranderen begint bij jezelf.

Namens het bestuur, John-Paul Verkooijen