SC 't Zand E1 - Dongen E1
zaterdag 3 maart 2007 - 13:26

Op de regenachtige en winderige 3 maart moesten we vroeg ons bed uit. Om 8.45 moest er al gevoetbald worden bij SC t  Zand. Omdat er veel wedstrijden afgelast werden door de regen waren we vooralsnog blij dat we niet voor niets uit het bed geklommen waren. Het ging door.

Bij t Zand aangekomen bleek dat we op hun kunstgrasveld mochten spelen. Dat was voor de afwisseling wel aardig en bovendien heb je dan weini last van modder en plassen. Aan de andere kant was het wel een hl snel veld. Daarbij kwam dan ook nog dat er een stevig windje stond wat de wedstrijd aardig benvloedde. Op papier leek t Zand E1 een gelijkwaardige ploeg gezien de uitslagen. Dat bleek in de eerste 10 minuten dus ff anders te zijn. We werden totaal overrompeld door hun strakke spel en zelf kregen we de bal amper weg avn onze eigen helft. Ook vanwege de harde tegenwind. In de 2e minuut was het al raak en 1-0 voor t Zand en het was wachten op meer.

Dat werd toch geleidelijk anders. We kregen iets meer de bal, t Zand steeds minder kansen en Stan pakte alles wat er  alsnog doorheen ging. 1-0 achter met de rust gaf op zich goede hoop op een tweede helft met vol de wind in de rug. Alleen het liep vandaag niet. Geen combinaties, afwachtend in de duels en onzorgvuldig als we dan wel eens een keer de bal hadden. In de eerste 10 minuten van de 2e helft hadden we dan nog wel het verwachte veldoverwicht maar meer dan een gevaarlijke corner en een bal op de paal kwamen we niet.

En toen viel de 2-0 na 12 minuten. En vanaf dat moment was de wedstrijd helemaal over. De spelers van de E1 hadden het koud en kouder en kouder. En vervolgens voelden we alle pijntjes en blessures en was er niemand meer bereid een stapje harder te lopen. En tja dan weet je dat je in deze klasse dan helemaal weggespeeld wordt.

Dat gebeurde dus ook en na het eindsignaal was het 5-0. Niet eens geflatteerd en volkomen terecht. Dat wordt dus komende week tijdens de training de borst natmaken (en ditmaal niet van de regen) want we gaan er dus keihard tegenaan want a.s. zaterdag komt de ongeslagen koploper Sarto op bezoek.

Groetjes

Ad