Uitslag 'Poll van de week'
maandag 5 maart 2007 - 16:41

Een aantal weken geleden hebben wij iedereen gevraagd naar gewenste veranderingen op de website.
240 bezoekers van de website hebben hierop gereageerd.

Het aardige is dat jullie jezelf nog het meest aansporen want zowel meer foto's als meer wedstrijdverslagen (samen 64% van de antwoorden) kunnen de leden zelf verzorgen. Dus stuur vooral je bijdrage in !!  Om meer foto's te kunnen tonen, zullen er ook meer foto's gemaakt en ingestuurd moeten worden. Hierbij is dus de uitslag van de poll indirect een oproep aan jullie zelf want meer foto's betekent ook dat jezelf aan de slag moet.Velen van jullie hebben digitale camera's of zelfs mobieltjes met ge´ntegreerde fotocamera, dus een fotootje is zo geschoten.En of dat nou in de kantine is of langs de kant van een wedstrijd of zelfs in de bestuurskamer, dat maakt allemaal niet uit.
Om de site levendig en actueel te houden, doen we een oproep aan iedereen om maar zoveel mogelijk VV Dongen nieuws te verzamelen, in te sturen en bij voorkeur te voorzien van foto's. Jullie eigen keuze dus. Kom maar op. De website heeft daarvoor voldoende ruimte.

Met een straatlengte voorsprong heeft overigens "meer foto's" gewonnen. Om nu niet het balletje helemaal terug te spelen, heeft inmiddels de website-commissie zich hierover gebogen en gaan er op de website aanpassingen doorgevoerd worden waarbij de ingezonden foto's meer in beeld komen. Wanneer en hoe blijft nog een verassing maar dat het weer een stapje vooruit is mag duidelijk zijn.

De websitecommissie