Oproep voor een vrijwilliger!
maandag 5 maart 2007 - 16:43

Lees vooral ook het bericht over de uitslag van de poll over de aanpassingen van de website. Om invulling te gaan geven aan "meer foto's op de website" zoekt de websitecommissie een vrijwilliger die bereid is om de wedstrijden van VV Dongen 1 vast te leggen met een fototoestel en eventueel van commentaar te voorzien. Daarmee kunnen we dan de website verlevendigen door wekelijks van de wedstrijd van het eerste elftal een (beeld)verslag te publiceren. En dat hoeft helemaal niet zo professioneel te zijn als in de krant of wat voor blad dan ook. Een paar foto's en regels verslag is al een fikse verbetering. Dus voel je niet bezwaard en geremd. Zeker als je deze wedstrijden toch al vaak bezoekt (of alleen de thuiswedstrijden) dan stop ff een camera in de zak en schiet een paar foto's. Het is allemaal digitaal dus kost niks alleen een beetje tijd. Dus als je het leuk vindt laat het ff weten dan komt de rest vanzelf.

Gaarne reactie naar de websitecommissie via : jaka1@
home.nl.