FINALES PENALTYBOKAAL 2006-2007
dinsdag 27 maart 2007 - 23:01

AAN ALLE FINALISTEN PENALTYBOKAAL C,D en E JEUGD VV. DONGEN SEIZOEN 2006-2007.

HIERBIJ WIL IK JULLIE UITNODIGEN OM ZONDAG 22 APRIL AANWEZIG TE ZIJN TIJDENS DE LAATSTE THUISWEDSTRIJD VAN DONGEN 1 TEGEN HALSTEREN 1 OM IN DE RUST EN NA DE WEDSTRIJD DIE OM HALF DRIE BEGINT EN OM KWART OVER VIER EINDIGT DE FINALES TE LATEN SPELEN VAN DE PENALTYBOKAAL 2006-2007.

DE FINALERONDE VAN DE D  EN DE E JEUGD WORDT IN DE RUST VAN DONGEN TEGEN HALSTEREN AFGEWERKT,DE FINALISTEN MELDEN ZICH OM 15.00 UUR BIJ JOZEF OOMENS,DE FINALISTEN VAN DE C JEUGD SPELEN HUN FINALE METEEN NA DE WEDSTRIJD VAN DONGEN TEGEN HALSTEREN.

AAN DE FINALERONDE VAN DE D JEUGD NEMEN DE VOLGENDE SPELERS DEEL:

D1: RAYMOND HEIJNE , JAN GERRITS EN WOUTER DIRVEN.

D2: MATHIJS SPRIENSMA,RICK SIEMONS,FRORENT NUIJTEN,BOR                          MOLENSCHOT,JOP KROESE EN REMCO BOEREMA  .

RAYMOND HEYNE EN JAN GERRITS HEBBEN IN DE VOORRONDE IEDER DRIE KEER GESCOORD EN STRIJDEN VOOR DE EERSTE EN TWEEDE PRIJS, DE ANDERE ZEVEN SPELERS STRIJDEN VOOR DE DERDE PLAATS,DEZE SPELERS HEBBEN IN DE VOORRONDE IEDER TWEE KEER GESCOORD.

AAN DE FINALERONDE VAN DE E JEUGD HEBBEN DRIE SPELERS IN DE VOORRONDE  IEDER DRIE KEER GESCOORD.

DE FINALISTEN BIJ DE E JEUGD ZIJ : JOCHEM VOGELS VAN E3, MITCHELL VAN AARD VAN DE E5 EN MARTIJN KEMMEREN VAN DE E7.

DEZE DRIE SPELERS STRIJDEN IN DE FINALE VOOR DE PLAATSEN 1,2 EN 3.

DE FINALERONDE VAN DE C JEUGD HEBBEN DE VOLGENDE SPELERS ZICH GEPLAATST:

C1: JAAP VAN DE WAARDEN,MARTIJN CLAASSEN, RIK VERKOOIJEN,VINCE VAN MIERT.

C2: MICHAIL HEIJNE, ROY BULLENS.

C3: YUNUS OZDIMER, DENNIS KEMMEREN,WESLEY INTVELD.

DEZE NEGEN SPELERS HEBBEN IN DE VOORRONDE IEDER DRIE KEER GESCOORD EN STRIJDEN VOOR DE PLAATSEN 1, 2 EN 3

DE PRIJZEN WORDEN NA DE FINALERONDE VAN DE C JEUGD DOOR DE VETERANEN UITGEREIKT.

VOOR VRAGEN OF AFMELDING KUN JE CONTACT OPNEMEN MET JOZEF OOMENS TEL:0615088603 OF E MAIL ;OOMENSJOOST@HOME.NL