Voetbalvereniging Dongen
Webmail

Ontknopingen competitie nabij!
vrijdag 30 maart 2007 - 13:47

De competitie is de laatste maand ingegaan en de beslissingen zijn dus nabij.

Dongen E2
Door een mooie 1-2 overwinning op TSC en een 2-5 nederlaag van concurrent SCO/TOFS heeft Dongen E2 het kampioenschap in de wacht gesleept. a.s. zaterdag spelen ze om 11:00 uur nog thuis tegen SCO/TOFS. Bij winst van SCO/TOFS zal het kampioenschap worden gedeeld. Maar de huldiging van Dongen E2 kan in ieder geval plaats vinden.

Zaterdag 31 maart heeft Dongen E3 als eerste de kampioenstitel binnen gehaald door te winnen van naaste concurrent Baronie E2. Dit gebeurde middels een afgetekende 6-1 overwinning. Voor het wedstrijdverslag en foto-impressie verwijzen we naar de teampagina van Dongen E3:
http://www.vvdongen.nl/page=nieuws/team_subpage=pupillen/team_item=E3/item=1004

Dongen E8 is op 14 april met een mooie 7 -0 overwinning op Bavel E6M kampioen geworden. Jongens en leiders proficiat. Verslag en foto-reportage:
http://www.vvdongen.nl/page=nieuws/item=1042/homepage

Dongen F2
Dongen F2 heeft afgelopen zaterdag gedaan wat het moest doen, en dat was 1 punt pakken tegen JEKA F3. Wij feliciteren spelers, trainers en begeleiders met hun kampioenschap. Verslag en fotoreportage:
http://www.vvdongen.nl/page=nieuws/item=1052/homepage

Dongen F4
Door binnen 1 week twee keer met 4-3 van concurrent Baronie te winnen heeft Dongen F4 laten zien dat ze de terechte kampioen zijn. Van harte gefeliciteerd. Verslag en de fotoreportage:
http://www.vvdongen.nl/page=nieuws/item=1051/homepage

Ook Dongen F5 is zaterdag 14 april kampioen geworden door met 0-4 van Veerse Boys te winnen. Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie. Zie verslag en fotoreportage:
http://www.vvdongen.nl/page=nieuws/item=1043/homepage


De overige teams die nog strijden om het kampioenschap zijn:
Dongen A1
na de 3-2 nederlaag bij DFC moet Dongen A1 de koppositie in hoofdklasse A02 nu delen met TSC. A.s. zaterdag om 14:30 uur (thuis) moet in ieder geval worden gewonnen van Dubbeldam en als TSC dan punten laat liggen tegen de nr 3 DESK A1 kan het kampioenschap worden gevierd.

Dongen F9
Door een mooie 1-3 overwinning op SCO/TOFS en een gelijkspel van koploper Right'Oh heeft Dongen de achterstand verkleind tot 1 punt. Zaterdag speelt Dongen om 9:00 uur thuis tegen Madese Boys. Als Dongen wint en Right'Oh verspeelt in hun laatste wedstrijd nog punten dan kan als nog het kampioenschap worden gevierd.

Natuurlijk kunnen deze teams extra steun vanaf de zijlijn goed gebruiken. Daarom raden we u ook aan om deze talenten te komen aanmoedigen.