• Update richting seizoen 2021-2022

We hebben onlangs een moeilijk voetbalseizoen afgesloten. Een seizoen met weinig wedstrijden, maar gelukkig wel veel voetbalplezier en ontwikkeling door de trainingen en vele voetbalactiviteiten. Met dank aan alle trainers en vrijwilligers! We zijn al een tijdje druk bezig met het nieuwe seizoen waarin we elkaar hopelijk weer kunnen ontmoeten langs de lijn en in de kantine. Onderstaand een update richting het nieuwe seizoen.

Pupillen JO7 t/m JO13 (onderbouw)

Voor de JO7 t/m JO13 willen we doorgaan met circuittrainingen. We willen verbeterpunten gaan doorvoeren na diverse evaluaties. Na de succesvolle ervaringen met de JO8 en JO10 teams gaan we in het nieuwe seizoen starten met JO12 en JO14 teams. Doel is zoveel mogelijk met fysiek gelijke weerstand te gaan voetballen. We zijn bij de samenstelling van de teams afhankelijk van diverse factoren en we bekijken dit van seizoen tot seizoen.

Nieuw: Technisch Coördinatoren JO8 t/m JO12

Voor de JO8 t/m JO12 gaan we werken met Technisch Coördinatoren. Dit zijn jeugdtrainers die de trainingen in hun leeftijdscategorie gaan coördineren en organiseren, samen met de andere trainers. De Technisch Coördinator is tevens het eerste aanspreekpunt voor de trainers voor vragen over voetbal. Voor alle ‘niet-voetbal’ onderwerpen (organisatie, lidmaatschap, enz.) zijn en blijven de huidige coördinatoren van de Jeugdcommissie het aanspreekpunt.

Technisch Coördinatoren seizoen 2021-2022:

JO8 Dirk-Jan in ‘t Groen

JO9 Gijs Eskes

JO10 Fabian Lawalata

JO11 Erik Panis

JO12 Jannick Kraus

Voor alle overige vragen kunnen spelers, ouders en trainers en leiders terecht bij de volgende coördinatoren van de Jeugdcommissie:

JO7, JO8 en JO9: Yvonne van der Sande en Suzanne Verharen-Verbunt

JO10 en JO11: Sander van de Ven

JO12 en JO13: Sandra van de Ven

We onderzoeken nog de mogelijkheden om te gaan werken met Technisch Coördinatoren in de JO7 en in de bovenbouw.

Junioren JO15 t/m JO19 (bovenbouw)

Voor hen is ook een nieuw aanspreekpunt gevonden voor alle vragen die met voetbal of trainingen te maken hebben: dat is Marco Sprokholt. Hij is daarmee ook lid van de TC geworden

JO15: Stein van der Sande

JO19 en JO17: Frank Timmermans

Bijgaand treffen jullie de nieuwe teamindeling aan, klik hier. Deze kan nog aangevuld worden met nieuwe leden die zich in de zomer gaan aanmelden.

Wij wensen jullie een fijne zomervakantie en hopen elkaar weer te zien eind augustus of begin september.

Namens de Technische Commissie, Wim IJpelaar en namens de Jeugdcommissie, Aad Stanco.