• Op zoek naar een  coordinator kantine VV Dongen

  Een mooie uitdaging voor iemand die van de club, kantine, gezelligheid, leiding geven en organiseren houdt. 

  Kortom we zijn op zoek naar:

  Coördinator kantine VV Dongen

  Taakomschrijving: Als coördinator van de kantine ben je verantwoordelijk voor het beheren en exploiteren van de kantine van VV Dongen. In deze functie geef je sturing en leiding aan collega kantinemedewerkers voor het op adequate en professionele wijze laten functioneren van onze VV Dongen kantine. Dit doe je samen met je collega kantinemedewerkers die bij ons werkzaam zijn.
  Je legt verantwoording af aan bestuurslid beheer accommodatie en facilitaire zaken en aan de penningmeester. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de planning van de kantinemedewerkers. Tevens zorg je ervoor dat kantine medewerkers op een juiste manier geïnstrueerd en opgeleid zijn. Je begeleid ze en stuurt ze, daar waar nodig, aan. Je bent aanspreekpunt voor activiteiten vanuit de evenementencommissie en eventuele andere (club) activiteiten die plaats vinden in de kantine. Je verzorgt en houdt controle op de inkoop en voorraadbeheer. Je ziet toe op naleving van de voorschriften op het gebied van o.a. alcohol, milieu en sociale hygiëne. Zorgt voor een representatieve uitstraling van de kantine. Last but not least hou je toezicht op de administratie in samenwerking met de penningmeester van VV Dongen.,

  Tijdsbesteding per maand: ca. 40 uur per maand

  Periode: Heel het jaar

  Plaats in de organisatie: Valt onder Beheer accommodatie en facilitaire zaken.

  Je werkt samen met: Bestuursleden, kantinemedewerkers, evenementencommissie

  Profiel: Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beschikt over goede sociale vaardigheden
  Je hebt goede organisatorische vaardigheden en bent stressbestendig
  Je bent positief, flexibel, enthousiast en weet mensen te motiveren
  Je bent dienstverlenend ingesteld, representatief, klantvriendelijk en gastvrij.
  Je denkt in oplossingen en kan goed samenwerken
  Je hebt een hoge verantwoordelijkheidsgevoel en last but not least affiniteit met VV Dongen
  Ervaring in de horeca is een pré.  Wat bieden wij je: Een continu in beweging zijnde vereniging met ambitie, die prestatief wil combineren met recreatief. Kortom een club die graag samen met alle leden en spelers een gezellige vereniging willen creëren.
  Mochten opleidingen nodig zijn, denk aan sociale hygiëne of BHV zullen wij deze uiteraard betalen. Daarnaast ontvang je een vrijwilligersvergoeding

  Mocht je interesse hebben in deze functie en wil je ons komen versterken lichten we uiteraard het een en ander toe in een persoonlijk gesprek.


  Aanmelden info@vvdongen.nl