• Open Trainingen bij VV Dongen

Wil jij graag gaan voetballen? Of weet je het nog niet helemaal zeker? Doe dan ’s mee met een proeftraining in jouw leeftijdsgroep. Deze trainingen zijn geheel gratis en vrijblijvend. Een prima manier om te ontdekken hoe leuk voetballen is. Als je het leuk vindt dan kun je lekker bij ons blijven voetballen!

Waarom VV Dongen?

We zijn een sportieve, gezellige club met een rijke historie; we bestaan al sinds 1923! Bij VV Dongen komt plezier op de eerste plaats. Als voetbal leuk is ga je nog liever en vaker voetballen. Met als gevolg dat je beter wordt. En dan wordt voetbal nog leuker. Heb je veel ambitie? Onze jeugdopleiding is door de KNVB gecertificeerd en we werken samen met de Willem II Voetbalacademie. Kortom, bij ons kun je op je eigen niveau – met plezier – beter leren voetballen.

Aanmelden Open Trainingen

Je bent van harte welkom op een van onze volgende Open Trainingen:

Jongens en meisjes van 5 t/m 8 jaar:

• Maandag 30 november 18.00-19.30 uur
    • Woensdag 9 december 18:00-19:30 uur

Ben je 9 jaar of ouder dan kun je jezelf natuurlijk ook aanmelden voor de Open Trainingen. Wij zoeken dan het juiste team voor je.

Helaas zijn de sportkantine en de kleedkamers vanwege Corona gesloten. Omdat ouders geen toegang hebben tot het sportpark zorgen wij bij de poort voor begeleiding bij aankomst en vertrek.

Je kunt aanmelden per e-mail: ledenadministratie@vvdongen.nl

Vermeld naast je naam ook even je adres, telefoonnummer en geboortedatum.

Graag tot gauw op Sportpark De Biezen!