• Peter van Heteren Lid van Verdienste

Peter van Heteren is via de bijzondere digitale ALV door het bestuur benoemd als Lid van Verdienste van de voetbalvereniging Dongen.

Peter die in vele functies actief is geweest wil aan het eind van het seizoen een stapje terug doen en samen met zijn Ans meer gaan genieten van het leven als pensionado maar we hopen hem nog vaak op de club te mogen verwelkomen.

Peter heeft naast zijn functie in het hoofdbestuur ontzettend veel gedaan voor de club en als vrijwilliger altijd gevraagd en ongevraagd klaar gestaan als er inspanning nodig was. Van bestuurder, crew, kooktalent, Grote Clubactie etc.  tot positivo en motivator van de vrijwilligers een zeer gewaardeerd lid van onze club.

Deze titel mag Peter met trots bij zich dragen en wij zullen hem bij de eerstvolgende ALV in fysieke vorm met een staande ovatie eren.