• Plezier en ontwikkeling maakt je uiteindelijk een betere voetballer!

GROEPSTRAININGEN

Pro Soccer Academy biedt groepstrainingen aan waarbij niet alleen aan je technische vaardigheden wordt gewerkt, maar ook aan je relevante sociale vaardigheden. De spelers worden op een professionele manier gecoacht waarbij persoonlijke ontwikkeling voorop staat. De groepstraining is op woensdag/vrijdagmiddag en duurt 60 minuten.

AANMELDEN SEIZOEN 2020/ 2021

EXCLUSIEVE AANBIEDING VOOR LEDEN VV DONGEN BIJ PRO SOCCER ACADEMY!

10% KORTING  ->  10 GROEPSTRAININGEN voor € 135,-* i.p.v. € 150,-

(*incl. kledingpakket t.w.v. € 75,- )

Woensdag 25 November a.s. gaat de 2e cyclus groepstrainingen bij Pro Soccer Academy weer van start! De 1e cyclus hebben we met succes afgerond de toppers van PSA hebben de afgelopen 10 weken leerzame maar zeker ook leuke trainingen afgewerkt! De trainingen worden wekelijks gegeven op de woensdagmiddag tussen 15:00 – 16:00uur en vrijdagmiddag tussen 16:00 –17:00 uur door onze trainer Fatih Kamaci (oud-profvoetballer)

• Voor kinderen vanaf 7 t/m 14 jaar;
    • Alle leden van PSA dienen voor aanvang van de cyclus in het bezit te zijn van een nieuw kledingpakket van Robey;
    • De prijs van 1 cyclus groepstrainingen bedraagt € 150,-.

Voor leden van VV Dongen geldt een korting van 10% en bedraagt de prijs van 1 cyclus inclusief kledingpakket € 135,-

• Het kledingpakket t.w.v. € 75,- van PSA bestaat uit een T-shirt, korte broek, trainingsvest, lange broek en kousen;

Aanmelden voor PRO SOCCER ACADEMY

Schrijf je snel in voor de 2e cyclus en train als een prof om het maximale uit jezelf te halen!

Door het inschrijfformulier in te vullen wordt de aanmeldprocedure voor PSA gestart.

Voor meer info kun je contact opnemen met ons via

www.prosoccer-academy.nl of bel 06-36143677

TEAM PSA

SAMEN WERKEN NAAR DE TOP!