• Kantinenieuws

Afgelopen zondag, 14 november, had het bestuur besloten de kantine dicht te doen voor publiek. Belangrijkste reden hiervoor was gelegen in het feit dat we het niet georganiseerd konden krijgen.

Toeschouwers zijn niet toegestaan op het sportpark en met het openstellen van de kantine zouden toeschouwers een manier vinden om toch de wedstrijd te volgen. Op zich geen slechte oplossing maar om dan de regels te kunnen handhaven in de kantine zou dat onmogelijk zijn.

Vanaf aanstaande zaterdag 20 november zal de kantine normaal geopend zijn. Open voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor wedstrijden, zoals spelers, trainers/coaches, leiders, begeleiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke “rij-ouders”. Dit houdt in dat deze betrokkenen ook voor en na de wedstrijd een consumptie kunnen nuttigen.

- In de kantine en de kleedkamers is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.

- Kantine personeel zal CTB controleren.

- Vaste zitplaatsen in de kantine zijn verplicht.

- Sluitingstijd is 20:00u op zaterdag en zondag.

- Op de doordeweekse dagen zal de kantine gesloten blijven. Helaas dus ook op de clubavond.

- Geen publiek bij de velden tot nader bericht

Vrijwilligers die bij VV Dongen moeten zijn voor onderhoud en schoonmaken van het gebouwen en velden hebben uiteraard toegang tot het sportpark.

Wat in ieder geval niet mag is dat deze mensen tijdens trainingen en/of wedstrijden langs de kant van het veld gaan staan, want dan zijn ze publiek en dat is niet toegestaan.

Wij vertrouwen erop dat iedereen de regels zal respecteren om te voorkomen dat vrijwilligers ongewild hier iets van moeten zeggen. Zoals eerder gemeld dienen we dit samen op te lossen en bij VV Dongen zijn we gewoon dit ook te doen.

We danken iedereen alvast voor de medewerking!

John-Paul Verkooijen

Voorzitter VV Dongen