• Robert Mutzers kiest voor “zijn” VV Dongen

We zijn verheugd te melden dat Robert zich vanaf volgend seizoen voor de komende drie jaar zich heeft vastgelegd bij VV Dongen.

Robert Mutzers die op dit moment uitkomt voor GVV Unitas had de keuze uit vele clubs. De keuze voor VV Dongen komt niet uit de lucht vallen en het contact is altijd goed gebleven. Veel clubs zijn geïnteresseerd in de aanvaller die op dit moment topscorer is met 17 doelpunten in de derde divisie in de eerste seizoenshelft. Toch heeft Mutzers gekozen voor “zijn” VV Dongen. Na De Treffers, FC Dordrecht, Tsjornomorets (Oekraine), Kozakken Boys, Helmond Sport en GVV Unitas kiest de Dongenaar voor zijn gezin, werk en de club waar het allemaal begon.

Robert Mutzers is als speler en mens erg gegroeid en wil de komende drie jaar zijn kennis en kunde in Dongen ten toon spreiden om de club, waar hij zijn voetbalgeluk aan te danken heeft, op een sportieve manier terugbetalen.

VV Dongen is erg trots om Robert weer in het geel/blauw te zien. Het zal een weerzien zijn met oud teamgenoten maar vooral een inspiratie zijn voor de jonge spelers binnen de selectie en de jeugd van VV Dongen.

Als TC zijn we blij dit te kunnen melden omdat het past bnnen de visie van VV Dongen. Zoveel als mogelijk "eigen jongens" in de selecties van VV Dongen.