•  

  Vanaf vrijdag 8 september worden de gewone grasvelden door middel van een robotmaaier gemaaid, evenals het gras naast en tussen het A- en het B-veld.

  Hierdoor is het zeer belangrijk dat na de dagelijkse trainingen alle goaltjes en goals van de grasvelden gehaald worden.

  Vanwege het feit dat de stroken naast het A- en het B-veld ook gemaaid gaan worden willen we vragen dat de elftallen die op het A- en het B-veld trainen, na de training de goals aan de zijkant op het veld met de voorzijde op de betonnen ruimte tegen het hekwerk plaatsen. Hierdoor zal er minder druk door de achterzijde van de goals op het kunstgras drukken, waardoor de schade aan het kunstgras beperkt zal blijven.

  Bij het EFGH-veld zullen 2 vakken gemarkeerd worden door kalklijnen waarin dan na de training de goals geplaatst moeten worden.

  Bij het C-veld komt ook een dergelijk gemarkeerd vak achter de goal aan de zijde van het  EFGH-veld.

  Het D-veld is nu een wedstrijdveld, wat inhoudt dat er in principe geen losse goals op komen. Mocht dit toch een keer nodig zijn, moeten deze na afloop op de (opslag)ruimte weggezet worden naast het hek bij de Procureurweg.

  Het is belangrijk dat alle leiders en trainers hierop toezien, want als er nog goaltjes op staan is de kans groot dat de robotmaaier hierop vast loopt waardoor er schade kan ontstaan aan de robotmaaier. Ook zullen dan de netten van de goals tussen de messen van de robotmaaier komen, waardoor de netten kapot zijn en het een probleem geeft om deze tussen de messen van de maaier uit te krijgen.

  En tenslotte het belangrijkste voor iedereen op het sportpark: blijf van de maaiers af !!

  Bestuur VV Dongen