• Gehuisvest aan de Procureurweg 45 in Dongen, zijn wij letterlijk én figuurlijk onlosmakelijk verbonden aan v.v. Dongen. Roosen Zwembaden verzorgd de aanleg, service, het onderhoud en de renovatie voor particuliere zwembaden in allerlei soorten en maten. Dat doen we al meer dan een decennium vol passie en vertrouwen.

   

  Onze relatie met VV Dongen houdt echter al langer stand. De naam Roosen is al sinds 1996 een totaalbegrip in Dongen omtrent watertechniek, elektro en tuinen. Sinds de jaren 2000 zijn de naam Roosen en v.v. Dongen twee handen op één buik. In 2013 dompten we ons bedrijf om in de wereld van zwembaden. Sindsdien komt de naam Roosen Zwembaden op verscheidene plekken terug op en rondom het Sportpark De Biezen.

   

  Warm hart toedragen

  Wij staan voor het creëren van sfeer en beleving in een vertrouwde omgeving. Je eigen tuin is een voorbeeld van zo’n omgeving – maar ook de club waar je wekelijks je rust, plezier en passie vindt is zo’n milieu. Om die reden zijn wij al jarenlang trotse sponsor van VV Dongen.

   

  Wij danken Roosen Zwembaden voor wederom de steun aan onze mooie vereniging!