• Wij verwelkomen SDB Vloeren als nieuwe VIP en bord sponsor

  Ruime keuze in vloeren en raamdecoraties.

  SDB Vloeren: in onze showroom vindt u een ruime keuze.

   

  “Houten vloeren, laminaat, PVC vloeren, tapijt en vinyl van vrijwel elk type en merk kunt u in onze showroom bekijken.” Stijn de Bie vervolgt: “Maar voordat deze afwerking in uw woning of kantoor gerealiseerd gaat worden, zorgen wij ervoor dat de gekozen vloer op de juiste afwerkvloer wordt gelegd. Een garantie waar je op kunt vertrouwen, zodat u de komende jaren probleemloos de jaargetijden kunt doorkomen.”

  Een afspraak voor een bezoek aan de showroom van SDB-vloeren is de moeite waard. Niet alleen om een keuze te maken welke vloer u wilt, maar het daaropvolgende besluit en advies om uw keuze keurig netjes in uw woning gelegd te krijgen, is voor u ook een zorg minder. Dit geldt niet alleen wat op de vloer moet komen, Stijn de Bie heeft ook een ruime keuze in raamdecoraties. Kortom: voor de inrichting van uw woning vindt u in de showroom bij SDB vloeren een uitgebreid assortiment.

  Als je dan de afspraak hebt gemaakt en stapt het pand aan de Slof 10C binnen dan ga je de trap op naar boven. En de eerste stap op deze trap is al een stap in de wereld van de vloerbedekkingen. Je ziet  met eigen ogen welke mogelijkheden er zijn om jouw trap thuis te bekleden. Om de zoveel treden een andere keuze! Let ook eens op de wanden. Een pracht idee als je nog niet weet wat je met jouw trapwand wilt? En dan stap je de showroom binnen. Er gaat een wereld op het gebied van vloeren voor je open.

  Stijn de Bie is in 2011 als zelfstandige ondernemer begonnen. “Ik verhuurde mij aan bedrijven en in 2013 creëerden wij de eerste showroom in Dongen Vaart, bij het ouderlijk huis. Mijn vader, mijn adviseur, mijn rechterhand en mijn steun en toeverlaat, hielp mij op weg.  De aanbouw thuis werd onze eerste showroom.” Het ging SDB Vloeren voor de wind, waardoor in 2017 verhuisd werd naar het huidige pand aan de Slof 10C. “Nu tien jaar verder hebben wij in en rondom Dongen een uitgebreide klantenkring opgebouwd. Met name oudere echtparen, alleenstaanden en drukke huishoudens, waar beide partners een dagtaak hebben, daar brengen wij advies aan huis. Uiteindelijk leidt dit tot inmeten en verkoop, waarna leggen, afwerken en opleveren. Zelfs als de nieuwbouw nog niet is opgeleverd, komen klanten hun keuze bij ons maken.”

   Stijn de Bie en zijn vader zijn een span. Papa is de verkoper en Stijn en zijn medewerkers komen alles netjes bij u thuis afronden.

  Een leuke anekdote: Komt een klant een vloer uitzoeken en zegt: “Beste Stijn, ik kan haast niet om jou heen! Heel onze vriendenkring heeft een vloer bij jou gekocht!” Zo zie je dat je door mond-op-mond reclame bij SDB vloeren terecht kunt komen. “Ook elders gekochte vloeren kunnen door ons gelegd worden,” glimlacht een tevreden Stijn de Bie.

  SDB Vloeren: www.sdbvloeren.nl 

  De Slof 10C, 5107 RK Dongen. tel: 06-33103190.