• Activiteiten tot einde seizoen

Dit seizoen is wederom een zeer bijzondere geweest: we hebben in de corona tijd zo veel mogelijk met de jeugd doorgespeeld en planningen moeten aanpassen. De onduidelijkheid omtrent het tweede kunstgrasveld maakt de situatie ook niet makkelijker.

Eind mei eindigt voor haast alle teams de competitie, enkele spelen nog  in het weekend van 4 juni hun laatste wedstrijd. De laatste wedstrijd is van Dongen 1 op 6 juni en daarna doen nog enkele teams mee aan een toernooi.

De gemeente heeft ons verteld dat we van 7 juni tot 15 augustus geen gebruik meer mogen maken van de grasvelden. Vanaf 7 juni kunnen we dus alleen op het kunstgrasveld trainen.

We hebben daarom als uitgangspunt dat alle trainingen na 6 juni stoppen, TENZIJ je als team wil doortrainen omdat je nog een oefenwedstrijd of toernooi hebt gepland. In dat geval neem je contact op met Aad Stanco. Aangezien alleen het kunstgrasveld beschikbaar blijft voor deze trainingen, zullen we daar een apart schema voor maken. Deze uitzonderingssituatie geldt tot uiterlijk 26 juni.

De kantine zal vanaf maandag 13 juni gesloten zijn.

Activiteiten bij start nieuwe seizoen

Zoals elk seizoen zijn er wensen om zo vroeg mogelijk te starten met trainen ter voorbereiding om het nieuwe seizoen en om te wennen aan de nieuwe teamsamenstelling waar je in speelt.

Vanaf 8 augustus starten de selectieteams van de senioren met trainen, mogelijk ook al enkele 1e teams bij de jeugd, zoals JO19-1 en JO15-1. De JO15-1 heeft op 20 en 21 augustus een groot internationaal toernooi bij ons thuis. Alle andere jeugdteams en de overige seniorenteams starten vanaf 29 augustus weer met trainen.

De kantine is vanaf 15 augustus weer open.

Wij wensen jullie allemaal een fijne zomervakantie!

Het bestuur van VV Dongen