• Seizoenkaart 2021-2022 weer beschikbaar!

Wat staan we weer te popelen om weer te beginnen. Heerlijk voetballen kijken op sportpark De Biezen, kopje koffie met bekenden en een drankje na afloop. Voor de echte voetballiefhebbers is de derde divisie aantrekkelijk om naar te kijken en doen de teams niet veel voor elkaar onder Een heerlijke zondagmiddag om naar uit te zien.

De selectie van Osman Erbas start 15 juli weer met de voorbereiding en de oefenwedstrijden zijn weer ingepland. Het KNVB bekertoernooi vangt al aan in het tweede weekend van augustus en de competitie start zondag 22 augustus en VVDongen speelt dan thuis om 14:00uur tegen JOS/W’graafsmeer.

Na een jaar, geplaagd door Corona, hebben de spelers zich onder leiding van de technische staf druk bezig gehouden en hebben er ook een aantal mutaties plaats gevonden in de selectie. We kijken er weer naar uit om te zien hoe zich dat zal ontwikkelen en deze mannen het de tegenstander weer moeilijk gaan maken op een kolkend De Biezen.

Wilt u ook in het seizoen 2021-2022 geen wedstrijd missen? Kies dan voor een seizoenkaart! U profiteert dan bovendien van een aanzienlijke korting t.o.v. losse entreekaarten voor reguliere competitiewedstrijden.

De prijs voor een seizoenkaart bedraagt € 75,00 (incl. BTW), een besparing van maar liefst € 44,- op de prijs voor losse kaarten! Seizoenkaarten voor 65+ers en kinderen tot 12 jaar kosten € 50 (incl. BTW).

Regel nu snel en eenvoudig uw nieuwe seizoenkaart door ter bevestiging een mailtje met uw adresgegevens en geboortedatum te sturen naar; info@vvdongen.nl

Na ontvangst van uw aanmelding ligt uw seizoenkaart voor u klaar bij de kassa bij de eerst volgende thuiswedstrijd na aanmelding met de daarbij behorende factuur.