• De technische commissie is verheugd te kunnen melden dat de selectie van het zondagteam voor aankomend seizoen is versterkt met Jari Koenraat, Theo Martens en Luke Mohrman.

  Jari Koenraat is een dynamische middenvelder die heel veel energie in de wedstrijden legt en een groot scorend vermogen heeft. Jari heeft 4 seizoenen onder contract gestaan bij RKC Waalwijk en dit lopende seizoen is hij speler van Blauw Geel'38 uit Veghel.

  Theo Martens is van origine een middenvelder die, in overleg met de trainer, de positie van linker centrale verdediger gaat invullen. Mede door zijn ervaring en opbouwende kwailiteiten denken we in Theo een weerwaarde te hebben gevonden. Theo heeft de afgelopen 7 jaar bij Achilles Veen gespeeld.

  Luke Mohrman is eigenlijk terug van weggeweest. Twee seizoenen geleden kwam de overschrijving vanuit Willem II niet rond waardoor Luke een heel seizoen alleen maar heeft meegetraind. Na een seizoen op een lager niveau gespeeld te hebben heeft hij zijn plezier weer terug gevonden.
  Luke voelt zich lekker aan de gehele linkerkant. In overleg met de trainer zal Luke aan de verdediging worden toegevoegd. Luke heeft zijn opleding genoten bij PSV en Willem II en kwam het afgelopen seizoen uit voor Zwaluw VFC.

  De volgende spelers hebben toegezegd ook het volgend seizoen op  "de Biezen" actief te zullen zijn.

  De voorlopige selectie 2021-2022:

  Thom Avontuur
  Mart van Bree
  Jan Gerrits Jr
  Swen Heijstee
  Luuk Hultermans
  Fatih Kamaci
  Mohammed Mansaray
  Shenty Saez
  Pieter-Jan Scheerlinck
  Dilaver Solak
  Wessel Sprangers
  Gijs Timmermans
  Mauritsio Helstone
  Omar Abdallah
  Sel Bastmeijer
  Roman Talboom (Jeka)
  Jari Koenraat (Blauw Geel)
  Theo Martens (Achilles Veen)
  Luke Mohrman (Zwaluw VFC)

  Er zijn ook spelers die ons helaas zullen verlaten:

  Oguzhan Kazanci (Halsteren)
  Tom Wijkmans (Onbekend)
  Robert Roosen (Onbekend)
  Nassim Asrih (Halsteren)
  Sil van Herwijnen (Marvilde)