• De TC heeft tot groot genoegen Mohammed Mansaray mogen toevoegen aan de spelers die ook volgend seizoen actief zullen zijn voor VV Dongen.

Daar tegenover staan ook twee spelers die hun voetballoopbaan vanaf volgend seizoen elders zullen vervolgen. We nemen aan het eind van het seizoen afscheid van Nasssim Asrih, Sil van Herwijnen en Robert Roosen. Veel succes gewenst bij jullie nieuwe club!

De volgende spelers hebben toegezegd ook het volgend seizoen op  "de Biezen" actief te zullen zijn.

De voorlopige selectie 2021-2022:

Thom Avontuur
    Mart van Bree
    Jan Gerrits Jr
    Swen Heijstee
    Luuk Hultermans
    Fatih Kamaci
    Mohammed Mansaray
    Shenty Saez
    Pieter-Jan Scheerlink
    Dilaver Solak
    Wessel Sprangers
    Gijs Timmermans
    Mauritsio Helstone
    Omar Abdallah
    Sel Bastmeijer
    Roman Talboom

Sel Bastmeijer komt definintief aansluiten vanuit O23. Sel is vorig seizoen in dat team gaan voetballen en speelde daarvoor in het belofteteam van RKC Waalwijk

Omar Abdallah is eind vorig jaar bij ons komen spelen vanwege een studie aan de Universiteit. Omar komt uit Egypte en speelde hiervoor bij El Gouna. Hij krijgt komend seizoen de kans zich te bewijzen.

Roman Talboom is een aanvallend ingestelde speler die dit seizoen bij JEKA speelt. Vorig seizoen was hij actief bij de beloften van FC Eindhoven.

We hopen dat de nieuwe jongens zich snel thuis zullen voelen bij onze club.

Er zijn ook spelers die ons helaas zullen verlaten:

Oguzhan Kazanci (Halsteren)
    Tom Wijkmans (Onbekend)
    Robert Roosen (Onbekend)
    Nassim Asrih (Halsteren)
    Sil van Herwijnen (Marvilde)