• De technische commissie is verheugd te kunnen melden dat de selectie van het zondagteam voor aankomend seizoen is versterkt met Jari Koenraat, Theo Martens en Luke Mohrman.

Jari Koenraat is een dynamische middenvelder die heel veel energie in de wedstrijden legt en een groot scorend vermogen heeft. Jari heeft 4 seizoenen onder contract gestaan bij RKC Waalwijk en dit lopende seizoen is hij speler van Blauw Geel'38 uit Veghel.

Theo Martens is van origine een middenvelder die, in overleg met de trainer, de positie van linker centrale verdediger gaat invullen. Mede door zijn ervaring en opbouwende kwailiteiten denken we in Theo een weerwaarde te hebben gevonden. Theo heeft de afgelopen 7 jaar bij Achilles Veen gespeeld.

Luke Mohrman is eigenlijk terug van weggeweest. Twee seizoenen geleden kwam de overschrijving vanuit Willem II niet rond waardoor Luke een heel seizoen alleen maar heeft meegetraind. Na een seizoen op een lager niveau gespeeld te hebben heeft hij zijn plezier weer terug gevonden.
    Luke voelt zich lekker aan de gehele linkerkant. In overleg met de trainer zal Luke aan de verdediging worden toegevoegd. Luke heeft zijn opleding genoten bij PSV en Willem II en kwam het afgelopen seizoen uit voor Zwaluw VFC.

De volgende spelers hebben toegezegd ook het volgend seizoen op  "de Biezen" actief te zullen zijn.

De voorlopige selectie 2021-2022:

Thom Avontuur
    Mart van Bree
    Jan Gerrits Jr
    Swen Heijstee
    Luuk Hultermans
    Fatih Kamaci
    Mohammed Mansaray
    Shenty Saez
    Pieter-Jan Scheerlinck
    Dilaver Solak
    Wessel Sprangers