• SELECTIENIEUWS

Zoals bekend gaan er van de huidige selectie wat jongens voor een nieuwe uitdaging bij onze zaterdag 1 selectie of bij andere verenigingen en stopt Pieter Jan helaas met voetballen.

De technische commissie heeft de selectie voor het aankomende seizoen met een vijftal extra versterkingen weer op peil gebracht.

In verband met het vertrek van Wessel Sprangers naar Amerika hebben we een nieuw keeper aangetrokken van Jong Willem2 t.w. de 21 jarige Nick Frits.

Nick is een ambitieuze jongen die zeker goed in de groep gaat passen en een zekere aanwinst is voor ons keepersteam.

Het stoppen van Pieter Jan Scheerlinck en het vertrek van Sam Spijkers ( OJC Rosmalen ) en Shenty Saez (Unitas Gorinchem)wordt opgevangen door Nigel Langras, Sjeffie Verhagen en Aurelio van Gool

Nigel is een 22 jarige speler die op alle posities in de achterhoede kan spelen en door zijn jarenlange opleiding bij FC Den Bosch en RKC zeker ook ervaring meebrengt voor ons niveau.

Voor de 20 jarige Sjeffie geldt positioneel hetzelfde, hij komt van Fortuna Sittard waar hij dit jaar onder contract heeft gestaan nadat hij zijn opleiding bij Willem2 heeft genoten.

Aurelio heeft zijn opleiding genoten in de jeugd van NAC Breda waarna hij met als tussenstation Baronie bij Willem2 O21 heeft gespeeld.

Dit seizoen was hij weer actief voor Baronie maar zijn ambitie, het vertrouwen en het goede gevoel bij onze mooie club is de reden dat hij aankomend seizoen onze selectie komt versterken.

Ilias Tigarti ( 23 jaar ) is een oude bekende die op 18 jarige leeftijd al eens aan ons eerste team heeft mogen ruiken, en daarna via België bij t ’Zand in Tilburg is terecht gekomen waarna hij nu toch weer de stap hogerop ambieert. Ilias is tweebenig en een technische jongen die graag op het middenveld acteert.

Samen met de komst van de al eerder vastgelegde topscoorder van de derde divisie Robert Mutzers denkt de technisch commissie weer een goede selectie te hebben staan waarmee onze nieuwe trainer Marcel van der Sloot samen met zijn staf aan nieuwe doelen kan gaan werken.

TC VVDongen