•

De Restzetel is een onpartijdige en onafhankelijke podcast over de Dongense politiek. Zij hebben de moeite genomen om het dossier De Biezen te lichten en dit voor de luisteraar in perspectief te plaatsen. Ze vatten het samen in circa 40 minuten en uiteraard zijn er meer details te melden.

Als VV Dongen zijn we tevreden met het resultaat en geeft het maar weer eens duidelijk aan dat er meer zaken spelen dat wat er in de media vaak wordt beweerd. Voor vrijwilligers vaak een ondoorgrondelijk bastion en zelfs voor raadsleden niet helemaal duidelijk. Daarnaast speelt het politieke speelveld een belangrijke rol en is het vaak onduidelijk wie nu de scepter zwaait.

Deze gemeentebesluiten hebben grote invloed op ons persoonlijke leven en zeker ook voor de verenigingen in Dongen. De Restzetel luistert naar de ongehoorde stem en laat het via deze podcast klinken. Luister zelf naar deze podcast en deel deze informatie.

AFL. #15 – SPECIAL: V.V. Dongen v.s. Gemeente Dongen