• Sponsoravond VV Dongen

  Afgelopen donderdag 8 september heeft de sponsoravond na drie jaar afwezigheid weer plaats gevonden. Met name door Corona heeft het erg lang geduurd om weer eens een avond te kunnen organiseren vóór de sponsoren van VV Dongen.

  Alle sponsoren waren hiervoor uitgenodigd en we hadden eigenlijk meer sponsoren verwacht. Degene die wel aanwezig waren hebben veel informatie ontvangen en enorm kunnen lachen om de act die werd opgevoerd door onze mysterie guest van de avond.

  De sponsoren zijn op de hoogte gebracht van de zaken die gerealiseerd zijn in de afgelopen jaren en hebben meer inzicht gekregen in de doelstellingen van de club. Voor sponsoren erg leuk en waardevol om te horen wat er met de hun inbreng wordt en is gerealiseerd.

  Verder hebben we deze avond van de gelegenheid gebruik gemaakt om de selectie voor te stellen. De staf, de nieuwkomers maar vooral de jeugdspelers, die zijn doorgeschoven naar de selectie zijn aan de sponsoren gepresenteerd.

  Ook is een korte uiteenzetting gedaan door het Jubileum Comité onder leiding van Jan Gerrits sr.

  In augustus 2023 zal het 100 jarig bestaan een feit zijn en hier willen we een goede invulling aan geven. Jan gaf aan waar de diverse commissies inmiddels mee bezig zijn.

  Nogmaals dank aan alle sponsoren, ook die niet aanwezig konden zijn, en op naar de volgende bijeenkomst.