• Commissie leden

  LidRol
  Rommens, Jenny1 Voorzitter
  Klijsen, KeesCommissie Lid
  Verharen, AbyCommissie Lid
  Groenendaal, DennisCommissie Lid

  Er is 1 teamlid van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

 • Sportverenigingen in het algemeen, en dus ook VV Dongen, kunnen niet alleen bestaan van de contributie en kantine inkomsten. Sponsoring door bedrijven en instellingen is een noodzakelijke aanvulling op het budget van een vereniging. Ook VV Dongen heeft een actieve sponsorcommissie die zich er met z'n allen voor inzetten om de sportieve ambities binnen alle geledingen van onze vereniging ook in de toekomst verwezenlijken.

  De sponsorcommissie zal zich inzetten om huidige sponsors te behouden en nieuwe sponsors te verwerven. De commissie houdt de contracttermijnen van de huidige sponsoren in de gaten en voert besprekingen samen met de huidige sponsoren over contractverlenging en vernieuwing van de lopende contracten. Voor alle sponsorvormen wordt er naar gestreefd om zoveel mogelijk meerjarige overeenkomsten te sluiten waarin mogelijk ook een indexering wordt opgenomen. Dit geeft voor alle partijen duidelijkheid.

  Dit wordt bereikt door de sponsors een attractief pakket van sponsor mogelijkheden te bieden, waarmee tegen een zeer schappelijke prijs optimale exposure wordt geboden.
  Tevens worden er jaarlijks activiteiten georganiseerd voor de sponsoren, zodat naast de daadwerkelijke sponsoring ook een bepaalde vorm van saamhorigheid tussen de sponsors onderling wordt gestimuleerd, en de sponsor niet het gevoel krijgt dat het alleen maar een financiƫle bijdrage aan de club geeft.

  Daarnaast neemt de persoonlijke aandacht voor een (potentiƫle) sponsor een belangrijke plaats in. Naast het werven van sponsors is het verzorgen van een goede relatie met de sponsors een taak van de sponsorcommissie. Iedereen is welkom en elke vorm van sponsoring wordt enthousiast ontvangen. Suggesties van de kant van de sponsor zijn van harte welkom en de win-win situatie staat voorop!

  Wil jij in een gezellig team een bijdrage leveren aan het werven van sponsoren voor de vereniging of heb je vragen over sponsoring? Stuur dan een mail naar sponsoring@vvdongen.nl

  Vacatures:

  We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die onderstaande rollen zouden kunnen en willen vervullen. Klik op de rol waarvan je denkt dat die bij je past en zie wat er verwacht wordt.