• Tess van der Vliet opgenomen in Nederlands elftal MO-15.

   

  KNVB coach Maria van Kortenhof heeft Tess van der Vliet opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal voor speelsters onder de 15 jaar.

  Tess van der Vliet is vanaf haar zesde jaar lid van VV Dongen. Op dit moment speelt zij als 14-jarige op het middenveld bij de JO15-1 haar wedstrijden en staat ze haar mannetje tussen de jongens.

  De KNVB volgt Tess al enkele jaren en diverse wedstrijden heeft ze al achter de rug bij de selectieteams van de KNVB. Enkele weken geleden werd bekend dat ze in de voorlopige selectie zat voor Oranje O15.

  Inmiddels zit ze definitief bij de selectie en zal haar eerste interland gaan spelen tegen België.

  Het Nederlands elftal voor speelsters onder 15 jaar neemt het in mei twee keer op tegen België. KNVB-coach Maria van Kortenhof heeft twintig speelsters opgenomen in haar selectie voor het tweeluik waaronder dus "onze Tess".

  Donderdag 11 mei staat de eerste confrontatie tussen beide landen op het programma. Om 16.00 uur klinkt het eerste fluitsignaal op het sportpak van vv Hoogstraten in België. Zondag 14 mei wordt de ‘return’ gespeeld. De aftrap is om 15.00 uur. Deze wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark van r.k.v.v. JEKA in Bavel.

  De dubbele ontmoeting met de zuiderburen zijn voor Speelsters onder 15 de eerste interlands van dit seizoen. Voor het jongste KNVB-jeugdteam staan er in juni ook nog wedstrijden tegen Duitsland en de Verenigde Staten op het programma.  

   

  Vanuit VV Dongen wensen we natuurlijk Tess veel succes en we verwachten vooral in de thuiswedstrijd bij JEKA wat extra support uit het trotse Dongen.

  https://www.onsoranje.nl/nieuws/jeugd-vrouwen-onder-15/80776/selectie-speelsters-onder-15-voor-oefenduels-tegen-belgi%C3%AB