• Je hebt ze vast al gezien, die mooie nieuwe koffiebekers. Vanaf heden schenken wij de koffie in een heuse Thuiscomfort beker. 

  We zijn blij dat Thuiscomfort wederom een sponsorovereenkomst met ons is aangegaan. Zij zijn al jaren een trouwe sponsor.

  Ze waren reclamedoeksponsor, sponsor van de veteranen en sponsoren regelmatig de wedstrijden en ga zo maar door. En nu dus sponsor van onze prachtige Thuiscomfort koffiebekers.

  Thuiscomfort

  Steeds meer mensen willen comfortabel, veilig en energiebewust wonen. Nu en in de toekomst. Thuiscomfort informeert en inspireert u over de mogelijkheden. Met concrete oplossingen en het laatste nieuws over Duurzaam wonen, Slim wonen en Langer zelfstandig wonen.

  Bezoek Thuiscomfort.nl als uw situatie verandert, bijvoorbeeld wanneer de kinderen op kamers gaan. Of om ideeën op te doen voor uw woning. Of wat te denken van de vraagstukken omtrent het verduurzamen van uw woning? Bekijk de mogelijkheden hieromtrent om goed geïnformeerd het gesprek aan te gaan met deze specialisten waarmee wij u graag in contact brengen.

  Thuiscomfort is een initiatief van Technische Unie.

   

  VV Dongen bedankt Thuiscomfort voor deze sponsoring!

  Ook geïnteresseerd in sponsoring? Neem contact op via: sponsoring@vvdongen.nl