Thuistoernooien VV Dongen:

Ter afsluiting van het voetbalseizoen is het bij onze vereniging een goede gewoonte enkele toernooien te organiseren.

De thuistoernooien bij VV Dongen worden op de volgende datums gehouden.

13 mei ochtend 2017:

Kindercentrum Petito’s JO7 toernooi

JO8 en JO9 toernooi

Buro Pracht JO11 toernooi

20 mei 2017:

JO13 en JO12 toernooi

21 mei 2017:

JO15 toernooi

Speciale aandacht gaat naar de naamgevers van de jeugdtoernooien. Deze sponsoren maken het mogelijk om de toernooien in mei te organiseren en worden daarom ontzettend bedankt voor hun steun en bijdrage.

Voor iedere deelnemer wordt er gezorgd voor ranja, pannenkoeken en een herinnering.

Ook dit jaar hopen we weer een mooi deelnemersveld te creëren met vele jeugdteams die gaan strijden om de prijzen bij VV Dongen.

Naamgevers Jeugdtoernooien VV Dongen 2017

www.petitos.nl

www.reclamebureau-pracht.nl

Uittoernooien

Aan het eind van het seizoen is het traditie getrouwd om als afsluiting van het seizoen deel te nemen aan verschillende jeugdtoernooien bij verenigingen uit de regio. Deze toernooien zijn vaak nog een mooie gelegenheid om met de jongens/meisjes nog één keer te gaan voor de prijzen.Uittoernooien jeugdteams VV Dongen:

Voor een overzicht van verengingen die een toernooi organiseren klik HIER.
Als er een kruisje onder je team staat dan voldoe je aan de klasse om deel te nemen aan het toernooi.

Dit document wordt regelmatig aangepast wanneer zich nieuwe aanmeldingen voordoen van verenigingen uit de buurt. Dus houdt de toernooipagina goed in de gaten voor nieuwe informatie.
Wil je graag deelnemen aan een uittoernooi? Of heb je een vraag of opmerking?

Stuur dan een mail naar toernooien@vvdongen.nl

Toernooicommissie VV Dongen