• Transfernieuws Zaterdag 1: Arne Koeman neemt stokje over van Lars Jansens

  28 jun 2024
 •  

  Arne Koeman hoofdcoach zaterdag 1 

  Er heeft zich een verrassende wijziging voorgedaan in de trainersstaf van onze zaterdag-1.

  Hoofdtrainer Lars Jansens is toegelaten tot de cursus UEFA-A waardoor zijn tijd om dit team te blijven trainen niet meer valt te combineren met zijn functie. Lars had een overeenkomst voor drie jaar en had afgelopen seizoen meteen succes met de promotie naar de tweede klasse. De combinatie hoofdtrainerschap, stage, vele studie-uren en privé heeft Lars doen besluiten deze stap te maken. 

  De inhoudt van deze cursus sluit echter op vele vlakken aan bij het niveau van onze zondag 1, vierde divisie, waardoor is besloten Lars toe te voegen aan de staf van Marcel van der Sloot.

  Marcel is blij met deze aanvulling en voor Lars is het fijn dat zijn stage verplichting bij zijn eigen club gedaan kan worden met ondersteuning van onze ervaren hoofdtrainer. 

   

  De technische commissie is verheugd te kunnen melden dat Arne Koeman ( 55 jaar ) bereidt is gevonden Lars te vervangen.

  Arne is geen onbekende in het “ Dongense “ daar hij jaren trainer is geweest bij Olympia’60 waarmee hij zeer succesvol was en hen naar de  2e klasse wist te brengen.

  Hij is in het bezit van het UEFA-A diploma en heeft ook veel ervaring opgedaan bij clubs als SSC, Longa en bij de O19 van RKC-Waalwijk.

  Als voetballer is Arne in het verleden prof geweest bij FC Wageningen en heeft hij in de top van het amateurvoetbal gespeeld bij clubs als Kozakken Boys en Baronie waarmee hij algemeen landskampioen werd.

  Al met al ruim voldoende bagage om in de 2e klasse van waarde te zijn in de ontwikkeling van onze zaterdag-1

  Wij wensen Arne heel veel succes!

   

  De technische-commissie.