• Grote Club Actie Nieuws

De verkoop van de loten loopt nog steeds. Inmiddels worden al volle boekjes ingeleverd, waar wij heel blij van worden. Maar het is nog niet voorbij. Tot 21 november kunnen loten worden gekocht. Zo ook Superloten.

Inmiddels zijn 21 Superloten verkocht, dit is een nieuw record voor onze vereniging, echt geweldig!

Bij de 10-1 zijn 2 Superloten verkocht. Aan Intersport Oosterhout en SdB (Stijn de Bie) Vloeren te Dongen.

Wat wij ook heel speciaal vinden is dat de maandagmorgen ploeg een Superlot hebben gekocht, zo ook ons team de JO15-4.

Speciale vermelding voor Natuurlijk Henriette (zie foto) die voor het 6de jaar een Superlot heeft gekocht. Waarschijnlijk gestimuleerd door de mannen van de KDH, onze trouwe supporters uit Klein Dongen.

Nog een kleine 3 weken te gaan. Wie maakt ons los?