• Foto: Algemeen directeur Joyce van den Noort zet haar handtekening voor de voortzetting van de sponsoring van VV Dongen en Dongen Steunt.

   

  Firma Van den Noort: Naast VIP sponsor ook Ambassadeur Dongen Steunt

   

  Dat firma Van den Noort uit Dongen al jaren trouwe sponsor is van VV Dongen is voor velen wel bekend. “We hebben dit jaar al onze sponsorcontracten weer tegen het licht gehouden en duidelijke keuzes gemaakt”, aldus Joyce van den Noort, algemeen directeur Van den Noort. Even leek het erop dat VV Dongen deze sponsor zou gaan kwijt raken. "Ik weet niet beter dat Van den Noort al sponsor is vanaf het moment dat ik VV Dongen ken. Dat maakt het alleen maar mooier dat juist in deze tijd we op onze trouwe sponsoren kunnen rekenen", aldus VV Dongen voorzitter John-Paul Verkooijen.

  Van den Noort is sinds 1944 gespecialiseerd in Afvalinzameling, Recycling, Infra en actief in de handel van Zand en puingranulaat. Sinds de oprichting in 1944 door Kees van den Noort is de basis gelegd voor een zelfstandig en onafhankelijk familiebedrijf.

   

  Voor het eerst dit jaar is Van den Noort, naast VIP sponsor, ook ambassadeur van Dongen Steunt. Een initiatief van VV Dongen dat de sponsor erg aanspreekt omdat het naast de bijdrage aan de ontwikkeling van de jeugd van VV Dongen ook een maatschappelijk doel dient. Elk jaar wordt er gekozen om een deel van de opbrengsten van Dongen Steunt te schenken aan een maatschappelijk doel. Al enkele jaren bestaat dit initiatief en het aantal ambassadeurs van Dongen Steunt groeit gestaag.

  “Wij staan net als VV Dongen midden in de maatschappij en dit initiatief sluit goed aan bij ons huidige sponsorbeleid. We zijn dan ook blij dat ook wij op deze manier ons steentje hieraan bij kunnen dragen en kijken uit naar de verdere voortzetting van onze samenwerking”, aldus Joyce van den Noort. Binnenkort wordt weer bekend gemaakt welk doel Dongen Steunt dit jaar weer heeft gekozen. “De oplettende kijker moet het al opgevallen zijn. Maar hierover binnenkort meer”, zegt Jenny Rommens, voorzitter van de sponsorcommissie van VV Dongen.