• Verslag JO11-1 VV Dongen – ‘t Zand

  Vandaag moesten wij een wedstrijd spelen tegen ‘t Zand uit Tilburg.

  We begonnen met een warming up. Daarna gingen we van start.

  Het eerste kwartier ging een beetje stroef. We kwamen op 1-0 voor. Toen gingen we terug naar de kant voor een bespreking. Toen ging het het tweede kwartier beter. We kwamen met 7-2 voor. We vonden hun wel veel schoppen. Uiteindelijk hebben we met 10-3 gewonnen. Wij zijn een goed team en bossen* iedereen. We spelen goed samen en we zijn grappig. Daan heeft een goede noodrem. Robin is tweebenig. Abdi is ons nieuwe talent. Jonah is onze Benitez. Freek is onze vliegende Hollander. Mats is onze trukendoos. Cas heeft 12 longen. Noud is sterk en heeft een goed inzicht. Filip is onze speedy Gonzales. We misten vandaag Mels onze nieuwe aanwinst.

  Danny  is onze toptrainer en coach. We hebben ook veel geleerd bij de Pro Soccer Academy van Fatih. Linda is onze leidster. Zij regelt alles voor ons. We hebben ook een verzorgster Femke.

  We vinden het heel leuk, dat we een grote harde kern hebben. Iedere week staan er ouders, broers, zussen en opa’s en oma’s aan de kant.

  Heel ons team is voor PSV. Mels moet nog even omschakelen. Dat komt goed dit seizoen. Kijk maar eens naar het scorebord in de kantine; de groei komt van onderuit. Wij zijn het leukste team van vv Dongen.

  Groetjes, Noud, Cas, Freek en Mats van de jo11-1

   

  Redactie *: bossen is jongenstaal: verslaan.