• Kamelen verliezen van Olympia’60

Vandaag UIT naar dorpsgenoot Olympia’60, de kersverse kampioen van de vorige competitie. Het zal geen gemakkelijke wedstrijd worden. De kamelen zijn gebrand op een goed resultaat, maar moeten met 2 - 0 het onderspit delven.

Voldoende bezetting vandaag voor manager Marcel. Er worden 14 voetballers verwacht. Ruim voor aanvang van de wedstrijd heeft ie de beoogde opstelling al op een flip-over weggeschreven. Ed is terug op doel. George mag weer voetballen. Wim is op tijd terug van het ‘oud papier ophalen’ en is van de partij. Loek is nog niet 100% fit, maar zal grensrechteren.

Voetballen op de Hertog Jan, het huidige derde veld van Olympia’60 . Maar in het verre verleden het trainingscomplex van de jeugd van VV Dongen. Voor de oudere generatie kamelen zijn daar de carrières gestart, bijvoorbeeld als A-junior onder leiding van trainer Cees Jansen. En na zo’n training, frikandellen eten bij de Mallo. Vervlogen tijden.

Vandaag terug op de Hertog Jan, nu terug naar de wedstrijd. Die is aardig gelijk opgaand. Dongen combineert lekker en Olympia breng wat meer loopvermogen. Bij rust is de stand nog 0-0.