• Even Voorstellen..

Deze week: Mart van Bree jr. en Sandro van Kuijck.

Door Piet Scheepers

Iedere week zetten wij een tweetal spelers in de spotlights die hun overeenkomst met VV Dongen hebben verlengd of nieuw de club binnenstappen. Deze week Mart van Bree jr. die zijn overeenkomst verlengde en Sandro van Kuijck die vorig seizoen al vele minuten heeft gemaakt in O23 en onderdeel uitmaakt van de selectie van VV Dongen..

Ronn Buijs, van Reclameburo Pracht aan de Hoge Ham in Dongen en al jaren trouwe sponsor van de club, heeft de fotobewerking van de spelers verzorgt.

Mart van Bree Jr.

“Hallo, ik ben Mart van Bree jr. Ik ben 24 jaar oud en lid van VV Dongen sinds 2011.”

Vader Mart lag mede aan de basis van de successen die VV Dongen naar het huidige niveau hebben gebracht. Ja, dan is het bijna logisch dat vader je meeneemt naar een ambitieuze club waar hij trainer is. De vorige clubs van junior waren: SVT Terheijden, RKC Waalwijk, Baronie en NAC. Toch een aantal clubs met naam. Junior is kort maar krachtig in het geven van antwoorden. Het lijkt mij meer iemand die zijn voeten laat spreken.

Op de vraag welke positie hij speelt antwoordt hij: “Vleugelaanvaller.”

Waarom heb je jouw overeenkomst verlengd? “Mooie en gezellige club.”

Wat voor een gevoel heb jij bij VV Dongen? “Het is een leuke en gezellige club om bij te voetballen.”

Hoe heb jij deze bizarre Corona-tijd als voetballer ervaren? “In het begin was het wel even lekker, die rust. Maar nu heb ik wel weer zin in het nieuwe seizoen.”

Wat zijn je verwachtingen als alles weer normaal is? En jouw toekomst bij VV Dongen? “Dat we weer lekker een heel seizoen bezig met voetbal kunnen zijn en al die corona onzin vergeten.”

Wil je nog wat kwijt naar de supporters? “Als het seizoen weer begint, en supporters mogen komen, dat ze weer met grote aantallen komen kijken en we er na de wedstrijd een feest van kunnen maken.”

Sandro van Kuijck