• Even Voorstellen..

Deze week:  Luke Mohrman en Jari Koenraat

Door Piet Scheepers

Deze week ronden wij deze serie af met twee nieuwelingen: Jari Koenraat en Luke Mohrman.

Namens VV Dongen danken wij Ronn Buijs, van Reclameburo Pracht aan de Hoge Ham in Dongen en al jaren trouwe sponsor van de club, die de fotobewerking van de spelers heeft verzorgd en uiteraard de spelers die hebben meegewerkt aan deze serie.

Luke Mohrman

“Ik ben Luke Mohrman, 25 jaar en vanaf komend seizoen lid van VV Dongen.” Luke is pas 25 jaar, maar heeft al vele jaren voetbalroutine op niveau opgedaan. Acht jaar bij PSV, daarna zes jaar bij Willem II gevolgd door 1 jaar bij KFC Turnhout. Als je vraagt wat zijn positie is, antwoordt Luke: ,,Linksback, linkshalf of verdedigende middenvelder.” Dus op diverse posities inzetbaar.

Waarom heb je een overstap naar VV Dongen gemaakt? “Ik vind dit een mooie warme club, met veel doorgroeimogelijkheden.”

Wat voor een gevoel denk jij bij VV Dongen te krijgen? “Een warm gevoel, waarbij ik me thuis zal voelen met veel goede voetballers en een mooie vaste aanhang!”

Hoe heb jij deze bizarre Corona-tijd als voetballer ervaren? “Ja natuurlijk bizar hoe het er allemaal aan toe gaat. Ik hoop natuurlijk dat alles snel weer normaal zal zijn en we snel weer kunnen voetballen.”

Wat zijn je verwachtingen als alles weer normaal is? En jouw toekomst bij VV Dongen? “Dat we weer met zijn allen kunnen genieten van het staan op het veld en dat we de supporters mooie seizoenen kunnen geven met prima resultaten. Daarnaast hoop ik dat ik me kan laten zien en een vaste waarde kan worden voor de club.”

Wil je nog wat kwijt naar de supporters? “Ik hoop dat we elkaar snel weer kunnen zien langs de velden en dat iedereen zijn hoofd omhooghoudt in deze periode. Tot snel!”

Jari Koenraat