• Even Voorstellen..

Deze week:  Theo Martens en Omar Milad.

Iedere week zetten wij een tweetal spelers in de spotlights die hun overeenkomst met de club hebben verlengd. Deze week twee nieuwelingen: Theo Martens en Omar Milad.

Ronn Buijs, van Reclameburo Pracht aan de Hoge Ham in Dongen en al jaren trouwe sponsor van de club, heeft de fotobewerking van de spelers verzorgt.

Theo Martens

De 30-jarige Theo Martens is een van de nieuwelingen in de selectie van Dongen 1. Hij gaf bij zijn vorige club, Achilles Veen, aan te willen stoppen met voetballen. Totdat VV Dongen bij hem aanklopte.  Hij is een typische voetballer die centraal in de verdediging of centraal in het middenveld op zijn best is.

Waarom heb je voor VV Dongen gekozen? Ken je spelers van de club?

“Nadat ik bij Achilles Veen aan gaf om te stoppen na dit seizoen, nam Dongen contact met mij op. Na een goed gesprek heb ik besloten om voor Dongen te gaan spelen. Ik ken een paar spelers door mijn verleden bij Willem II en eerdere trainingen bij Dongen. Destijds onder Clemens Bastiaansen.”

Wat voor een gevoel denk je bij VV Dongen te krijgen? “Ik hoop vooral plezier te gaan beleven bij Dongen. Als dat er is, komen vanzelf de prestaties!”

Hoe heb jij deze bizarre Corona-tijd als voetballer ervaren? “Vervelend, je traint alleen nog om fit te blijven. Normaal train je om te vlammen in het weekend!”

Wat zijn je verwachtingen als alles weer normaal is? En jouw toekomst bij VV Dongen? “Als alles weer “normaal” is, verwacht ik dat we weer lekker aan de bak mogen en er met z’n allen een mooi seizoen van gaan maken.”

Wil je nog wat kwijt naar de supporters? “Blijf allemaal heel gezond, dat is het allerbelangrijkste in het leven. En hopelijk tot na de zomer!”