• VV Dongen organiseert uniek Oranjefestival op KNVB Nationale Voetbaldag!

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar onze voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven onze vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert VV Dongen op de Nationale Voetbaldag op zaterdag 12 juni a.s. van 10 tot 14 uur een uniek Oranjefestival op Sportpark De Biezen.

Oranjefestival en Nationale Voetbaldag voor wie?

VV Dongen werkt in de organisatie van dit Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Daarnaast is de Nationale Voetbaldag ontstaan vanuit het EK2020.

Voetbal voor iedereen! Jongen of meisje; hoog niveau of recreant; veldspeler of keeper; al langer op het veld te vinden bij onze vereniging of kom je net kijken?.... Het maakt niet uit! Als jij het leuk vind om te voetballen dan zit je bij ons goed! Of je nu al lid bent of nog niet en graag eerst even komt kijken: kom dan meedoen aan ons Oranjefestival! Ga voetballen als Oranje! Een leuke en actieve dag met voetbalactiviteiten zoals ze dat in het grote oranje ook doen! Voor leden en vriendje(s) en vriendinnetje(s) in de leeftijd van leeftijd vanaf 6 jaar tot en met 11 jaar. (als je ouder bent dan 11 jaar kun je komen kennismaken op een aparte trainingsavond).

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen dit festival, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk.

• Klik op de volgende link:  Aanmelden Oranjefestival. Je komt hier op de site van de KNVB waar men zich kan aanmelden

Neem dus vooral ook je vriendje(s) en vriendinnetje(s) mee en zorg dat deze zich ook aanmelden, zonder aanmelding geen deelname!!

Meedoen is GRATIS en uiterste sluitingsdatum voor inschrijving is 5 juni a.s.

Meer informatie of vragen?

Mocht je meer informatie of vragen hebben dan kun je met VV Dongen contact opnemen. Dit kan via jeugdbestuur@vvdongen.nl