• Zondag-1 versterkt zich voor het aankomende seizoen met aanvaller Thomas Schilders.

Thomas (28) is een oude bekende voor onze club en speelde tussen 2017 en 2019, twee seizoenen voor ons vlaggenschip.

Voor die tijd was hij actief voor Willem II, Helmond Sport en JVC Cuijk en na zijn Dongense periode kwam hij nog uit voor KFC Turnhout en onze competitiegenoot Achilles Veen.

Op dit moment speelt Thomas in zijn woonplaats Gilze maar zijn ambities om weer op een hoger niveau te acteren brengen hem weer terug bij onze club.

In een eerder interview in BN De Stem gaf Thomas al eens aan dat VV Dongen een apart plaatsje heeft in zijn hart waardoor het voor hem ook een hele mooie stap is om terug te komen op Sportpark de Biezen.

Wij wensen hem heel veel succes!

TC VV Dongen