• VV Dongen wil vier mooie jaren met Osman goed afsluiten

  10 dec 2022
 • VV Dongen gaat op zoek naar een nieuwe trainer.

  Na vier jaar wordt de overeenkomst van trainer Osman Erbas aan het eind van seizoen niet verlengd.

  Derde divisionist VV Dongen bedankt Osman Erbas voor de afgelopen vier prettige jaren en wenst hem veel succes bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

  In de oriënterende gesprekken voor aankomend seizoen heeft Osman Erbas te kennen gegeven dat hij na vier seizoenen toe is aan een nieuwe uitdaging. In onderling overleg is besloten om na dit seizoen uit elkaar te gaan. We wisten vier jaar geleden waar we aan begonnen en wisten met Osman een echte clubtrainer te hebben die alle ins en outs van de vereniging kent. Dat was op dat moment voor het toenmalige nieuwe bestuur een veilige keuze. Als speler maakte Osman deel uit van de succesvolle generatie die VV Dongen naar hoger niveau heeft gebracht. Als trainer hebben we Osman vooral leren kennen als een kundige, gezellige en betrouwbare, loyale clubtrainer. Een prima resultaat in seizoen 21/22, waar VV Dongen nog kans had op een periodetitel, was iets om trots op te zijn. Na vier seizoenen is de selectie toe aan een nieuwe impuls. Het goede van de relatie die we hebben met Osman is dat we zeker weten dat hij met zijn staf er alles aan zal doen om VV Dongen in de derde divisie te houden. Daar is hij te veel Dongen-man voor en zou zijn eer te na zijn “

  VV Dongen brengt dit bericht tijdig naar buiten voordat de trainingscarrousel binnen het amateurvoetbal losbarst. Dit geeft zowel Osman Erbas als VV Dongen voldoende gelegenheid zich te zorgvuldig te oriënteren op seizoen 2023-2024.